Vanaf nu zijn al onze vestigingen weer volledig open.

Goed nieuws voor ons, en voor uw wagen. Want met een onderhoud bij Ford bent u zeker dat hij helemaal klaar is om terug 100% veilig de weg op te gaan.

Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, is onze prioriteit. We gaan terug van start met een uitgebreid pakket van veiligheids- en gezondheidsmaatregelen. Bijzondere aandacht gaat uit naar beschermingsmiddelen, het behoud van de veilige afstand, ontsmetting van plaatsen en voertuigen en de gezondheidstoestand van de medewerkers. Dit alles zal dagelijks worden opgevolgd om elk risico op besmetting in te dijken. Het kan ook zijn dat u een vragenlijst voor screening krijgt.

We bespreken samen met u de beste manier om uw voertuig binnen te brengen met een absoluut minimum aan contact. Waar mogelijk voorzien we vervangwagens, ophaaldiensten, sleutelkastjes, enz. Zulke eventuele regelingen worden individueel en rechtstreeks met uw Ford Erkende Hersteller gemaakt.

Verder zullen alle kritieke aanrakingspunten aan de binnen- en buitenkant van uw wagen grondig ontsmet worden: deur- en koffergrepen, brandstoftank klep, dashboard en multimedia schermen, alle mogelijke knoppen, spiegels, sleutels, versnellingspook, gordels … kortom alles dat u regelmatig met uw handen aanraakt. Ook onder de motorkap. En dit zowel bij levering van een nieuwe wagen als bij een service afspraak voor uw huidige wagen.

Deelnemende Ford Erkende Herstellers zullen eventueel een visuele inspectie uitvoeren met Ford Video Check. Op basis hiervan kunnen zij u aanraden bepaalde essentiële werkzaamheden uit veiligheidsoverwegingen te laten uitvoeren voordat u weer de baan op kan met uw wagen.

Minstens even belangrijk, bij een volledig Ford onderhoud wordt uw gratis Ford Assistance opnieuw verlengd. Deze biedt u bijstand bij ongeval of pech, tot aan uw volgende onderhoudsbeurt. In heel Europa, zonder kilometer- of leeftijdsbeperking. Ford Assistance krijgt uw wagen weer aan de praat of sleept u naar een Ford Erkend Hersteller. Handig én geruststellend mocht er toch ooit iets verkeerd gaan.

We staan weer helemaal klaar voor u!

Neem contact opBoek een service